Welkom beste bezoeker,

Het zingen wordt steeds belangrijker voor me. Dus vond ik het ook tijd worden voor een eigen website. Ik treed graag op, op feesten en partijen, en probeer daar dan ook altijd een feestje van te maken.

Met deze site hoop ik je op de hoogte te kunnen houden van optredens, boekingen en andere informatie. Je mag altijd iets achter laten in het gastenboek.

Dank je wel voor de interesse en veel plezier!

Theo Mossou

Nieuws!

 1  2   

12 August 2009

Afgelopen zondag 9 augustus was het dan eindelijk zover. De CD-presentatie van de nieuwe single "Mijn zonnestraaltje". Het was een geweldige zonnige dag. Lekker druk en gezellig op het terras van Eetkavee De Belhamel. Samen met andere artiesten zoals, Jeannot, Erwin Akkermans, Richard Pertijs en Boy werd het feest compleet. Ook Jeroen Spierenburg gaf nog spontaan een optreden weg en deed John (Frank Verkooijen?) ook gezellig mee. Alles werd helemaal compleet gemaakt door Arjan Hermans van Twice Drive-inn en Twice Sounds.

 

07 July 2009

Inmiddels is er al weer veel gedaan. De datum van de nieuwe single-presentatie is bekend. Op zondagmiddag 9 augustus gaat het gebeuren. Het begint rond de klok van 13.30uur. En wordt gegeven bij Eetkavée De Belhamel op de markt in Etten-Leur. De artiesten die meewerken aan deze middag zijn Jeannot, Erwin Akkermans, Boyke en Richard Pertijs. Alles wordt compleet door Twice drive-inn. Dus het wordt gegarandeerd een feest! Iedereen is weer van harte welkom. Dus zorg dat je erbij bent!

01 April 2009

In de afgelopen periode heeft Theo veel inspiratie gehad. Deze inspiratie heeft hem een eigen liedje opgeleverd....

 

18 November 2008

Afgelopen zondag 16 november was het eindelijk zover. Theo deed mee aan Brabant Party. Het was een groot succes. Theo komt op 12 december op tv, bij Omroep Brabant. Dit is de eerste aflevering van Brabant Party. In de week erna kun je stemmen door een sms te sturen met "Party Theo" naar 3669. De artiesten waarmee Theo in de show zit zijn, Jannes, Wolter Kroes, Henk Damen, Frans Duijts en Jeroen Spierenburg. Niet de minste artiesten!! Er zijn een aantal foto's gemaakt van Theo met artiesten. Tijdens de opnamens mochten geen foto's gemaakt worden.

klik hier om de  Foto's te zien

 

26 October 2008

Op 16 november starten de opnamens van Brabant Party weer. Op deze dag zal Theo ook op gaan treden als Brabantse Nieuwe! Dus bestel snel kaarten op www.brabantparty.nl en zorg dat je erbij bent. Als bekend is op welke datum het uitgezonden gaat worden zou het helemaal geweldig zijn als je op hem stemt in die week erna. Als Theo dit namelijk wint, is er de kans dat hij weer een nieuwe single op mag nemen.